Vålerenga Fotball har signert en samarbeidsavtale med den tradisjonsrike telt- og halleverandøreren O.B.Wiik.

De som har vært ute på Vallefeltet har kanskje sett det store hvite teltet som står der ute. Det er levert og leid ut av vår nye samarbeidspartner og sikrer gode publikumsfasiliteter på våre cuper og arrangement ute på feltet gjennom sesongen.

Avtalen innebærer videre at O.B.Wiik blir synlige i flere av klubbens fysiske og digitale flater.

– Det er spennende for oss å inngå et samarbeid med Vålerenga Fotball rent kommersielt, og ikke minst er det flott at teltet vårt bidrar til å støtte oppom barne- og ungdomsaktiviteter, sier Merete Skogstrand Nymoen, markeds- og kommunikasjonsansvarlig i O.B.Wiik.

Cup- og arrangementsgeneral i Vålerenga Fotball, Karen Werner, er også glad for å ha et stort og flott telt på plass.

– Det er fint å ha et slikt samlingspunkt, spesielt under de store cupene våre, hvor det kommer mye folk. Da har man også tak over hodet hvis det skulle blir dårlig vær, så dette er vi veldig fornøyde med.

O.B.Wiik AS ble etablert i 1912 og er Nordens største leverandør av haller som f.eks. idrettshaller og lagerhaller. I tillegg leverer de presenninger og arrangementsprodukter som konserthaller, scener, telt, bord og stoler.

Vi ønsker velkommen til O.B.Wiik som bronsepartner!

Fakta om O.B.Wiik:

  • Adresse: Industriveien 13, 2020 Skedsmokorset
  • Kontaktperson: richard.mester@obwiik.no
  • Telefon: 64 83 55 00
  • O.B.Wiik har 100 ansatte, og omsetter årlig for ca. NOK 500 mill.