Vålerenga – Grei 6-0.

Vålerenga tok imot 1.divisjonslaget Grei til en liten treningskamp fredag ettermiddag, som ble spilt over 3×20 minutter.

Hjemmelaget åpnet best og en crosser fra Maren Hauge fant Synne Sofie Christensen på bakre stolpe, men ballen skled av foten til venstrekanten og ballen gikk tilside for mål.

Den første omgangen var preget av noe lavt tempo, men rett før første pause kom den første scoringen. Victoria Ludvigsen kombinerte fint med Tine Celine Karstensen og fra sekstenmeteren chippet hun ballen over keeper. 1-0.

Scoringsbonanza og «Tinceshow»

I den andre omgangen kom scoringene tett som haggel. Tine Celine «Tince» Karstensen driblet seg fri på kanten og fant Maren Hauge foran mål, som med en god avslutning fikk plassert ballen nede ved stolperota.

Like etter byttet «Tince» ut rollen som servitør til målgjører. I løpet av tre minutter fikk hun ballen forbi Sara Nilsen Kilen (utlånt til Grei i forbindelse med kampen) to ganger, og vips stod det 4-0.

Det gikk heller ikke mange minuttene før et innlegg fra Natasha Dowie ble klarert rett i beina på Synne Sofie Christiansen, som enkelt kunne trille ballen inn i det åpne målet.

I den tredje omgangen fikk også Natasha Dowie notert seg på scoringslisten slik at det til slutt endte 6-0.

Alt i alt en fin gjennomkjøring for flere spillere som ikke har spilt så mye de to første serierundene, deriblant «Tince» som fikk mange klapp på skulderen etter en overbevisende kamp fra hennes side.

– Jeg følte det gikk veldig bra utpå der, spesielt i den andre omgangen hvor jeg slapp meg litt løs. Det er ikke hverdagskost for meg å score to mål, fortalte en blid Karstensen etter kampen.

Neste kamp for jentenes del er lørdag 13. april klokken 15:00 hjemme mot Fart i Toppseriens 3. serierunde. Billetter finner du her.

Vi takker Grei for kampen og ønsker de lykke til med sesongen!