OBOS blir ny sponsor i Vålerenga Fotball og utvider dermed sitt engasjement i norsk kvinnefotball. I tillegg skal avtalen styrke barne- og ungdomsfotballen i Vålerenga.

I løpet av det siste året har boligbyggeren OBOS blitt en av de største bidragsyterne til norsk kvinnefotball. Nå er enda en samarbeidsavtale på plass, denne gangen med Oslos stolthet, Vålerenga Fotball.

Med OBOS i ryggen

– I OBOS er vi veldig godt fornøyd med å ha fått på plass en avtale med Vålerenga Fotball. OBOS er opptatt av å bidra til gode oppvekst- og boområder, vi snakker ofte om «Livet mellom husene», og denne avtalen bidrar til dette. OBOS planer om å bygge inntil 3000 boliger på Ulven, et område som ligger kun et par lange frispark fra Intility Arena og Valle Hovin, så her er det virkelig snakk å bidra til positive miljøer i nærområdet, sier Eddie Chr. Thomas i OBOS.

Avtalen innebærer blant annet at Vålerengas damelag skal spille med OBOS-logoen på ryggen, mens samtlige andre bredde- og aldersbestemte lag i klubben får OBOS-logoen på treningstøyet sitt. Avtalen sikrer også OBOS-medlemmer rabatt på Vålerenga Fotballs fotballskoler.

– OBOS har virkelig vært banebrytende når det gjelder å sette kvinnefotballen på karet, og har også en sterk posisjon i Oslo og vårt lokalområdet. Spesielt med byggeprosjektet «OBOS vekker Ulven» som vil ha en direkte effekt på oss. Derfor er vi selvsagt utrolig glade for å en så sterkt aktør «i ryggen» mot den spennende fremtiden vi går i møte, stråler markedsansvarlig Jens August Dalsegg.

OBOS spanderer

For å markere starten på samarbeidet spanderer OBOS billetten på alle OBOS-medlemmer + en venn til Vålerengas neste hjemmekamp. Den spilles lørdag 15:00 mot Fart og ved fremvisning av ditt medlemskort i Sjappa frem til kampstart, kan du hente ut billett til deg og en venn.

Vi ønsker OBOS velkommen på laget som gullpartner!

Om OBOS

  • Stiftet 19. august 1929
  • Norges største boligbygger
  • Over 454.000 medlemmer
  • Medlemmene har forkjøpsrett på over 90.000 nye og brukte boliger over hele Norge
  • Har planer for bygging av 3000 boliger på Ulven
    (Kilde OBOS.no)

Les også