Vålerenga tar imot nyopprykkede Fart på Intility Arena. Lørdag 13.  april, klokken 15:00. Vi ønsker velkommen til ny hjemmekamp.

Vålerenga har fått en drømmestart på årets serie. Så langt har vi spilt to kamper og vi har vunnet begge. Svært hyggelig er det at våre viktigste angrepsvåpen har åpnet målkontoen, både Ajara Njoya og Natasha Dowie har scoret i de to første kampene.

Nå skal vi møte Fotballaget Fart, dette er et lag som rykket opp i Toppserien i år. Fart kommer fra tettstedet Slemsrud som er i Øvre Vang. Hvis du ikke er spesielt lokalkjent, så er dette omtrent 10 kilometer utenfor Hamar. Fart har åpnet serien med 0-0 mot Lyn i første kamp og med 0-3 tap mot Sandviken.

Årets første treningskamp ble spilt mot Fart i Kongsvingerhallen, hvor det til slutt endte 4-1 til Oslos stolthet. Ser man bort fra den kampen, er dette det første møtet i Toppserien mellom Vålerenga og Fart på 7 år. I perioden 2010-2012 møtte vi de 6 ganger. Den gangen så vant Vålerenga 4 av oppgjørene og måtte se seg slått ved 2 anledninger. Vår største seier mot Fart er 3-0 i Toppserien i 2012

Mye har skjedd med Vålerenga siden 2012 og i årets serie så møter Fart et Vålerenga som er i medgang, har ambisjoner og er store favoritter til å vinne denne kampen. Bortsett fra en langtidsskadet Andrine Tomter, har vi ingen store skadeproblemer og trener Monica Knudsen kan velge fritt for å sette sammen et slagkraftig mannskap.

Værmeldingen melder om 13 garder og solskinn på lørdag klokken 1500, så her er det bare å møte opp og nye våren i Oslo.

Vålerenga var optimister før sesongen startet, og med 6 poeng etter to kamper så har optimismen på ingen måte snudd

Velkommen på kamp, vi håper at du tar turen opp på Intility Arena på lørdag. Kan du ikke, så finner du streaming her.

Billetter og sånt

OBOS er kampsponsor og spanderer billetten på alle OBOS-medlemmer + en venn. Billetten henter du ut ved å fremvise medlemskortet ditt i Sjappa, som holder åpent helt frem til kampstart (15:00).

Ordinære billetter kjøper du her.

Sesongkort kan du også kjøpe i Sjappa.

Her finner du Sjappa

Denne saken handler omA-LAGET, , , , ,