For å bli litt mer samspilte før sesongen, meldte laget seg på Skeid Breddecup som ble avholdt den første helgen i april. Og de vant jammen hele cupen!

Det gror godt på jentesida i Vålerenga Fotball. J15 er et lag som består av spillere født både i 2004 og 2005. Noen har spilt i Vålerenga siden de var helt små, mens en del har kommet til før denne sesongen.

Cupen er en breddecup for lag i 2. divisjon, og det var gledelig at det ble en relativt jevn cup med akkurat passe motstand. Kampene var jevne, men godt hjulpet av både gode keepere og solid forsvar så slapp jentene bare inn et eneste mål i cupen – og det målet ble senere annullert.

I finalen møtte laget Kjelsås som de hadde slått 2-0 tidligere på dagen, men nå hadde Kjelsås forsterket troppen med et par Skeidspillere, så det ble en svært jevn finale.

Ved full tid stod det fremdeles 0-0. Mye takket være en tigersprangredning av Isha Haidar i mål. Det skulle spilles golden goal i finalen, og 1 minutt før ekstraomgangen var over så prikket Sara Sabeta inn en nydelig scoring.

Disse jentene er ikke så seiersvante, så jubelen etter kampen var ubeskrivelig. #ærevære

Spillere som deltok på cupen: Malin Johansen, Isha Haidar, Kristin Eliassen, Sara Sabeta, Halldis Tønnesen, Aida Huru, Gerda Bukholm, Wilde Skårberg, Stella Mehus, Andrea Huemer, Eyvor Berger, Lina Vindenes, Nora Stokke, Agnes Beck og Sigrid Engebakken Hammer. Trenere for denne cupen var Michael Airley og Espen Bukholm.

Denne saken handler omBARN OG UNGDOM, , , , ,