Svanhild Sand fikk en hyggelig overraskelse av Coca Cola, som er en av Vålerenga Fotballs nyeste samarbeidspartnere.

Det var på bussturen ned til Gøteborg i midten av mars at midtbanespiller Kine Fløtre stilte Svanhild Sand en rekke dilemmaer på damelagets instagramkonto, som høyrebacken måtte svare på.

Poenget med dilemmaer er at den som blir spurt ut må velge mellom to goder (i dette tilfellet), og da Svanhild ble spurt om hva hun måtte velge mellom av Coca Cola og Kebab, falt valget på Coca Cola.

Se klippet her

Østerdølen Sand var på dette tidspunktet ikke klar over at Vålerenga Fotball og Coca Cola hadde inngått et samarbeid, og hun var videre lykkelig uvitende om at Coca Colas sponsorsjef, Jonas Olsson, satt og fulgte med på «utspørringen» over instagram. Han likte det han så og kontaktet markedsansvarlig Jens August Dalsegg for å fortelle at Svanhild skulle bli tilsendt to brett.

– Det kom tydelig frem at Svanhild var en stor tilhenger av våre produkter og da er det selvsagt bare hyggelig å sette litt ekstra pris på slike «ambassadører», forteller Olsson, før han går videre inn på samarbeidet med damelaget.

– Kvinnefotballen vokser fremover både sportslig og kommersielt, samtidig har Coca Cola nasjonalt og internasjonalt et stort fokus på å være med denne spennende utviklingen, blant annet gjennom Fotball-VM nå i sommer.

Svanhild selv, gliste naturligvis bredt etter å ha mottatt de to Coca Cola-brettene.

– Det var en utrolig hyggelig overraskelse, spesielt ettersom noe av det beste jeg vet er en iskald Coca Cola etter en kamp, forteller Vålerengas #2.

OM COCA-COLA EUROPEAN PARTNERS NORGE

  • Besøkadresse: Robsrudskogen 5, 1471 Lørenskog
  • Webadresse: https://www.coca-cola.no/
  • Telefon: 02622
  • Partnernivå: Sølvpartner