Det er klart for årets tredje serierunde og vår andre hjemmekamp i Toppserien.

På motsatt banehalvdel står nyopprykkede Fart som møter et heltent Vålerenga-la, som kunne telle 21-spillere på fredagstreninga. Det er tilnærmet full tropp, hvilket naturligvis er et gledelig skue for Monica Knudsen.

– Det ser bra ut om dagen. Gjengen som har vært på landslagssamling tok med seg gode opplevelser hjem og vi har fått jobbet godt her hjemme også. Så nå bare gleder vi oss til å spille på hjemmebane igjen, med strålende sol, syngende supportere og hele pakka.

Sjekk lørdagsværet da!

Vålerenga har med seg følgende kamptropp:

  • Guro Pettersen, Tinja-Riikka Korpela, Tina Dalgård, Ingrid Søndenå, Marhuschka Waldus, Svanhild Sand, Stine B. Pedersen, Sherida Spitse, Kine Fløtre, Victoria Ludvgisen, Jenna Dear, Marie D. Markussen, Natasha Dowie, Celin B. Ildhusøy, Maren Hauge, Ajara Njoya, Tine Celine Karstensen og Synne Sofie Christiansen.

OBOS og billetter

Kampen har avspark klokken 15:00 og dørene ved inngang 1 åpner klokken 14:00 og du har følgende muligheter på å skaffe deg en billett:

Mat og servering

Vi anbefaler alle å ta turen innom Øst før kampen for leskende drikke og god mat i sola!

Kommer du til kampstart kan du også få kjøpt både pizza, pølser, popcorn og annet snacks i kantina inne på stadion. Der kan du også få kjøpt øl, vin (kan ikke medbringes ut på tribunen) og mineralvann.

Les for øvrig vår guide om hvordan du går på fotballkamp.