Avaldsnes – Vålerenga 2-2 (1-1). Ett poeng ble med hjem til Oslo etter møtet med Avaldsnes.

Vålerenga sto med full pott på tre kamper før bortekampen mot Avaldsnes. Også der så det ut til å bli tre poeng for gjestene fra Oslo. I første omgang scoret Ajara Nchout et praktmål, men vertene kvitterte nesten umiddelbart.

Det var en sjanserik kamp og Natasha Dowie fikk blant annet et mål annullert for offside. Etter en god Avaldsnes-periode, fikk Vålerenga en overgang. Jenna Dear fyrte løs fra sekstenmeteren, men istedenfor å gå på mål, fant den Synne Sofie Christiansen på bakre stolpe som fikk pirket inn ledelsen 2-1.

På tampen fikk hjemmelaget tildelt et straffespark, som Dejana Stefanovic ekspederte i mål og ordnet 2-2.

– Med tanke på at vi ledet skulle vi gjerne fått med oss mer. De får også en straffe vi synes er billig, men sånn ble det. Jeg mener Avaldsnes er et lag som kan ta poeng fra de fleste, vi fikk oss en tøff test i dag, men føler vi sto bra i det, fortalte Monica Knudsen til VG etter kampen.

Høydepunkter fra kampen.

Denne saken handler omA-LAGET, , ,