NM J16 – Gjelleråsen – Vålerenga 3-4

I dag ble det spilt NM-kamp J16 borte mot Gjelleråsen. For en heidundrendes spennende thriller av en kamp. Gjelleråsen var utrolig effektive og scoret på det de hadde av sjanser i første omgang som endte 3-1.

Hva det ble snakket om i pausen er jeg ikke sikker på, men det virket. Det var et helt annet og påskrudd Vålerenga-lag som tok kommandoen i andre omgang. Det sto lenge 3-2 og det så en smule dystert ut.

De siste 10 minuttene var de bare ett lag på banen. Vålerenga pressa og pressa og det ga heldigvis resultater. Resultatet ble til slutt 3-4 – for en opphenting. Seiersmålet kom ett minutt før dommeren blåste av kampen! Snakk om velregissert onsdagsunderholdning.

Våre målscorere:

  • Emma Iversen x2
  • Sofie Angen
  • Swaathy Sasiharan

Bilder fra kampen

Denne saken handler omREKRUTT,