NB! GRUNNET FLYSTREIK FLYTTES DENNE KAMPEN TIL SØNDAG 28. APRIL KL. 15.00 – ARTIKKELEN ER ENDRET

Lørdag klokken 14.00 Søndag klokken 15.00 er det endelig kamp i hovedstaden igjen. Vi får besøk av forrige sesongs bronsemedaljør Arna Bjørnar i Toppseriens 5. runde.

Arna Bjørnar har hatt en litt tung inngang på årets sesong og står med en seier, to uavgjorte og ett tap så langt. Det gir bergenslaget 5 poeng og 7.plass på tabellen så langt. Seieren kom dog hjemme mot sterke Klepp og det viser litt av hva som bor i laget fra Arna.

Fjorårets kamp mot Arna Bjørnar på Intility Arena endte 1-1 etter et overtidsmål av midtstopper Stine Ballisager Pedersen. Borte på vestlandet tapte vi knepent 3-2.

Det var imidlertid i fjor.

Årets Vålerengautgave er ennå ubeseiret i Toppserien og står med habile tre seire og en uavgjort etter fire spilte kamper. Det gir oss andreplass på tabellen, tre poeng etter LSK Kvinner som har en kamp mer spilt.

Det betyr at seier er viktig for å holde følge med forhåndsfavorittene fra Romerike, og det er ingen grunn til å tro at trener Monica Knudsen sine jenter går for noe annet enn seier på eget gress.

Dette er vårt 15. møte med Arna Bjørnar i Toppserien og vi har vunnet fem, spilt to uavgjort og har syv tap. La oss håpe og tro at jentene pynter litt på den statistikken på lørdag.

Det blir ofte målrikt mellom de to lagene, og det er aldri blitt scoret mindre enn to mål i disse kampene, og to mål har det blitt bare to ganger. i 2015 ble det scoret hele sju mål da vi vant vi 4-3!

Bli med

Du kan hjelpe jentene til ny seier ved å møte opp og vise din støtte. Det er mye mer inspirerende å spille foran et større publikum enn et lite, så ditt besøk er mer enn kjærkomment om du lager mye lyd eller heller sitter rolig på setet og betrakter det hele.

Det viktigste er at du kommer.

Gatropuben Øst er som vanlig åpen og det pleier å samles en del folk der før kampene. Er værgudene snille er det stas å sitte og kose seg i sola på uteserveringa. Stikk innom Øst før kamp du også.

Kafeteriaen under hovedtribunen er som vanlig åpen før kamp, i pausa og etter kamp og de servere deg mer enn gjerne det du måtte ønske av vått og tørt de også.

Jeg anbefaler spesielt å ta turen innom kafeteriaen etter kampen, for da dukker laget og lagledere opp der også. Det er meget gode muligheter til autografer, selfier og noen velvalgte ord med spillerne.

Kampen starter 14.00, som vanlig benyttes inngang 1 på hovedtribunen og dørene åpner klokka 15.00
Kampen starter 15.00, som vanlig benyttes inngang 1 på hovedtribunen og dørene åpner klokka 14.00

Billetter kan du kjøpe her (kan fremvises på mobil ved inngang 1) eller i Sjappa på kampdag.

Billettpriser:

• VIP 350,-
• Voksen 124,-
• Student/honnør 80,-
• Barn 60,-

Jeg har latt meg underholde av jentene i begge hjemmekampene så langt i år og gleder meg til å se dem spille igjen på lørdag. De har virkelig noe stort på gang nå.

Vi sees på tribunen!

Skrevet av Espen Bjørneseth