Grunnet den pågående SAS-streiken flyttes kampen mot Arna-Bjørnar fra i morgen lørdag, til søndag 28.april klokken 15:00.

– Det er naturligvis kjedelig at vi ikke får spilt kampen til oppsatt tidspunkt, men dette er noe vi ikke har kontroll over og må da prøve å finne en alternativ løsning. Ettersom det er VM-pause fra 19.mai kan ikke ikke utsatte kamper spilles før til høsten igjen, hvor det da også er særdeles tett mellom kampene. Dermed ble søndag egentlig den eneste reelle løsningen, da Arna-Bjørnar har litt tid på å organisere alternativ transport fra Bergen til Oslo. Vi håper det ikke medfører for store problemer for vårt kjære publikum og lover et like godt kamparrangement på søndag, forklarer sportslig administrator Egil Ødegård.
Sjappa forskyver åpningstiden og holder da åpent mellom 13:00 – 15:00 på søndag.
Du kan kjøpe billetter der eller på ticketmaster her.
Denne saken handler omA-LAGET, , ,