Kampene kommer tett, allerede på Onsdag 1. mai kl. 14:00 så møter Vålerenga Trondheims-Ørn borte på mektige Koteng Arena på Lade i Trondheim.

Vålerenga reiser til Trondheim fulle av selvtillit, med viten om at årets lag er godt nok til å slå hvem som helst. På sist søndag var det Arna Bjørnar som besøkte Intility Arena og måtte reise slukøret hjem med et 1-0 tap i sekken, en kamp som Vålerenga kunne ha avgjort langt tidligere enn ved full tid.

Veldig hyggelig å se at Celin Bizet Ildhusøy kommer inn fra benken og avgjør kampen med en perlescoring.

Tabellen er hyggelig lesning, Vålerenga ligger akkurat nå på 2. plass kun ett poeng bak LSK Kvinner. Avstanden er ikke nødvendigvis helt riktig da LSK Kvinner har spilt en kamp mer enn Vålerenga.

Nå skal vi møte Trondheims-Ørn, et lag vi kjenner godt fra tidligere møter. Det som er nytt er at laget har fått ny arena-sponsor og har skiftet navn til Koteng Arena. Ja, det er helt riktig, det er han Koteng som i dag er styreformann i Rosenborg.

Kampene mot Trondheims-Ørn pleier å være tette, Vålerenga leder knepent i statistikken med 6 seire, 5 uavgjorte og 5 tap. I fjorårets sesong tapte vi 1-0 «hjemme» i Telenor Arena, mens vi feide over dem og vant 3-1 i Trondheim.

Vålerenga har 13 poeng på de fem første kampene, det er fire seiere, kun en uavgjort og ingen tap. Trondheims-Ørn har 3 poeng etter de fem første kampene, de har hittil i år ingen seire, tre uavgjorte og tre tap.

Vålerenga reiser til Trondheim som favoritter til å vinne, en rolle vi raskt må venne oss til for alt tyder på at dette kommer til å være gjennomgående i årets serie.

Oppgjøret mot Trondheims-Ørn er viktig, vi må vise at vi fortsetter å vinne og at vi kan sette LSK Kvinner under press. Monica Knudsen tar med seg laget på busstur til Trøndelag og er du i nærheten så tar du turen til Lade og støtter våre jenter.

Velkommen på kamp!