Søndag 17:00 tar vi imot LSK-kvinner til et skikkelig toppoppgjør på intility arena.

Gjestene fra Romerike topper tabellen 1 poeng foran Oslos stolthet, men med 1 kamp mer spilt. Det er med andre ord duket for en neglbitende kamp søndag ettermiddag som du rett og slett ikke kan gå glipp av!

Som vanlig holdes hovedtribunen åpen, men for denne kampen åpnes også bortetribune for LSKs supportere.

For VIF- og nøytrale supportere

For deg som ikke har sesongkort, eksisterer det tre mulige måter å sikre seg billetter på:

  1. Vår generalpartner DNB er kampsponsor og spanderer billetten på jenter, samt alle som kommer ifølge med en eller flere jenter/kvinner på kamp. OBS! Det er et begrenset antall billetter, så her bør du være rask. Det gjør du ved å klikke HER!  Billettene hentes ved DNBs stand på torget utenfor stadion (ved Øst) frem til 16:30.
  2. Kjøp på ticketmaster.no og få billetten rett på mobilen. Da slipper du å stå i eventuell billettkø. KLIKK HER
  3. Du kan kjøpe billetter i Sjappa gjennom uka og helt frem til kampstart. Sjappa holder åpent fra 15:00 – 17:00 på søndag. Vi anbefaler å gjøre dette så tidlig som mulig.

Medlemmer i klubben kan også hente ut billetter i Sjappa.

Inngang 1 er gjeldende for alle billetter. Vi minner om at billetter IKKE selges i døra, men må kjøpes på ticketmaster.no eller i Sjappa

Det er åpen kiosk under tribunen og kantina holder som vanlig åpent for alle tilskuere.

LSK-supportere

Alle LSK-supportere henvises til å benytte inngang 6 (mot Vallhall) på arenaen. Billetter vil kunne kjøpes ved inngangen, men vi oppfordrer sterkt til å kjøpe på nett via denne linken for å unngå kø.

Det er vanlig kioskfasiliteter på denne tribunen.

Før kamp

Før kampen vil DNB ha aktiviteter på torget utenfor stadion, med blant annet trykk av egne t-skjorter, skuddvegg med mer.

På torget finner du også restauranten Øst, som server mat og drikke til store og små. De sender også Premier League og Eliteserie-kamper.