Vålerenga tar imot fjorårets serie- og cupmester på Intility Arena. Søndag 5. mai, klokken 17:00. Vi ønsker velkommen til seriekamp.

Vålerenga fortsetter å vinne sine kamper og status er akkurat nå at vi ligger på 2. plass på tabellen, kun 1 poeng bak LSK Kvinner, som til gjengjeld har en kamp mer spilt en oss. Vi kan allerede nå se at det begynner å bli avstander på tabellen. LSK Kvinner, Vålerenga og Klepp er de tre lagene som ligger øverst, og bak denne trioen så kommer resten av ligaen.

Vi har etter å ha spilt 6 kamper, kun avgitt poeng i den ene og da i form av en uavgjort kamp. De to siste kampene våre, mot Arna Bjørnar og Trondheims-Ørn ble jevnere enn vi hadde håpet. Med LSK Kvinner på den andre banehalvdelen så må jentene opp noen knepp i kvalitet for å ta seieren hjem

Erfaringen viser at lag som er aggressive i presset og støter opp i LSK Kvinner sine spillere har størst mulighet for å ta fra de initiativet og vinne kampen. Her hviler det et stort ansvar på vårt midtbaneledd som må levere topp kvalitet for å vinne midtbanekampen.

Vålerenga og LSK har i årevis vært duellanter, og dette er oppgjørene som begge parter hater å tape. Dette er gjeldende i herrefotball og i damefotball. Ingen i Vålerenga familien går på banen for å tape mot Lillestrøm. Ingen.

Vi håper derfor at så mange som mulig fra Klanen og andre supportermiljøer tar turen til Intility Arena og gir oss verdifull støtte på søndag.

Dersom vi ser på statistikken mellom Vålerenga Damer og LSK så er dette langt i fra hyggelig lesning. LSK Kvinner har dominert, og vi har møtt de 19 ganger, vi har på de 19 kampene tapt 16, spilt 2 uavgjorte og vunnet 1 gang. Seieren vår kom i cupkampen i 2017 og medførte at Vålerenga spillte cupfinale det året.

I fjor møtte vi LSK Kvinner 3 ganger, og det ble 3 tap, og det aller vondeste minnet er langskuddet til Guro Reiten fra midtbanen og i mål.

Men historie vinner ingen fotballkamper, årets utgave av Vålerenga er mye nærmere LSK Kvinner i kvalitet enn noen gang tidligere. Vi ser at vi har målscorere i klubben, Natasha Dowie, Ajara Njoya, Celin Bizet Ildhusøy har alle vist at de kan være vekten på vektskålen og vinne kamper, og litt tilbaketrukket ligger Sherida Spitse og bare venter på å få fyre av kanonen for å åpne årets målkonto.

Bakover har det også vært mer eller mindre pottetett. Fremgangen er tydelig å spore.

Vålerenga har ingen nye store skadeproblemer, og trener Monica Knudsen har stort spillerom til å sette sammen et lag som kan ta seieren hjem.

Værmeldingen melder om 9 grader og solskinn på søndag klokken 1700, så du kan bare begynne å glede deg.

Vålerenga et optimister før kampen, har en positiv innstilling, og det er allerede nå solgt over 500 billetter, så dette kan bli en flott kamp. Slik skaffer du deg billett:

  • Vår generalpartner DNB er kampsponsor og spanderer billetten på jenter, samt alle som kommer ifølge med en eller flere jenter/kvinner på kamp. OBS! UNDER 100 BILLETTER IGJEN! RESERVER HER! Billettene hentes ved DNBs stand på torget utenfor stadion (ved Øst) frem til 16:30.
  • Kjøp på ticketmaster.no og få billetten rett på mobilen. Da slipper du å stå i eventuell billettkø. KLIKK HER
  • Direkte i Sjappa frem mot kampstart. Sjappa åpner 15:00 på søndag
  • Kanarifugl? Da kjøper du her

Velkommen på kamp, vi håper at du tar turen opp på Intility Arena på søndag.

Denne saken handler omA-LAGET, , ,