Flere av Holmlia sine jentelag var ivrige tilskuere under toppoppgjøret mot LSK Kvinner søndag.

De hadde nemlig vunnet busskonkurransen, hvor de først ble hentet med HMK bussen Vålerenga-jentene vanligvis kjører til bortekamper, kjørt tilbake igjen etter kampen.

I tillegg fikk de møte spillerne etter kampen, og Ingrid Søndenå fikk på vegne av spillerne overlevert et selvlaget kort og vimpel fra de besøkende Holmlia-jentene (se nederst i saken).

Til tross for resultatet, hadde jentene en hyggelig opplevelse skal vi tyde tilbakemeldingene vi fikk av jentene etter kampen:

«Jeg hadde det kjempe gøy i går, det var kaldt, ja, været var surt, men det er vel hva vi så på som telles? Jeg synes at vi ble godt tatt imot, og «konkurransene»  utenfor stadion var gøyale! Det var gøy å kjøre med Vålerenga bussen, så alt var egentlig ganske gøy! (: Mvh Bettina»

Jeg synes det var kult å kjøre bussen til kampen, fordi det var en skikkelig stor buss og at jeg tok bussen med laget mitt. Akkurat den dagen regnet det, så det var fint å ta en direkte buss:-)
Vålerenga tapte, men det var en veldig spennende kamp. Jeg ble av og til veldig sur på dommeren, det tror jeg «ropegjengen» bak meg gjorde også. Denne kampen fikk jeg et flagg jeg kunne vifte i været når Vålerenga scora mål, det var fint. Når kampen ble ferdig fikk jeg autografer av spillerne. Det er veldig vanskelig å finne meg favorittspillere, fordi alle er så flinke. Etter det kom den fine bussen  og hentet oss. Jeg vil være med i en sånn tur igjen:-) Hilsen Isabella»

Jeg synes det var kjempekult å kjøre bussen, jeg pleier å være på kamper, men enda kulere å være med laget og få kjøre bussen 🙂 håper flere fra laget vil være med på kamper framover ? Gøy å få autografer og at vi ga en Holmlia vimpel til Vålerenga ? Amalie»

Vi takker Holmia-jentene for vimpelen, den hyggelige hilsningen og ønsker hjertelig velkommen tilbake ved neste anledning!

Det er allerede lørdag 18. mai under OBOS Toppseriens Superhelg som spilles her på Intility Arena. Da møter vi Lyn klokken 16:00 lørdag 18. mai og med fri inngang ligger alt til rette for en skikkelig fotballfest!

Denne saken handler omA-LAGET, , , , ,