Svak første omgang avgjorde kampen.

Førsteomgangen er lett årets desidert svakeste av våre jenter. De er ikke påskrudd i det hele tatt, vi skaper ingen verdens ting og slipper inn 4 mål.

A-media hadde dessverre problemer med streamen de første fem minuttene så de har ikke referenten sett. Referenten er godt plassert i sofaen i Oslo og er helt avhengig av at strream fungerer som den skal.

1-0 kommer på ei straffe, men jeg så ikke situasjonen grunnet klusset til A-media.

2-0 kommer etter at vi ikke følger med og en bakromspasning åpner hele forsvaret vårt.

3-0 kommer etter innlegg fra siden og angriper får stå helt umarkert i feltet.

4-0 kommer på frispark fra 20 meter.

Det kunne fort ha vært flere mål feil vei også, omgangen var ikke bra.

For å dra fram det positive fra førsteomgangen må det være at det nok er komplett umulig å spille tilsvarende dårlig i 2, omgang,

Kampen er selvsagt tapt, men jeg vil se en gjeng som kommer ut på matta i andre omgang og reiser seg kraftig fra den første. I Vålerenga spiller vi for æren i tillegg til resultatet, det er ikke noe som heter å gi opp.

Andre omgang åpnet da også vesentlig bedre enn alt vi så av våre jenter i første og etter 47 minutter kunne Dowie satt inn redusering men skuddet gikk dessverre rett på keeper. I alle fall tror referenten det var Dowie, A-media valgte å kjøre de første to minuttene av omgangen med Toppserie-logoen over hele skjermen så det ble litt vanskelig å se kamp.

Vi fikk etterhvert se en andre omgang der Vålerenga var lik seg selv og spilte sin fotball slik som vi kan forvente oss at de gjør. Vi hadde flere gode muligheter til å score men ballen ville ikke inn i dag.

Etter 74 minutter hadde dagens kaptein Maruschka Waldus en liten hodemist og fikk rødt kort. Noen minutter senere scoret Klepp sitt femte for dagen.

Denne kampen er det bare å glemme snarest mulig, Første omgang ødelegger hele kampen og det er neppe mulig å få til tilsvarende om man prøver 100 ganger.

Neste kamper hjemme på Intility Arena førstkommende lørdag. Da inviteres det til byderby mot Lyn med gratis inngang og jentene skal vise seg fra en helt, helt annen side. Jeg er langt nede etter tap nå, men det gleder jeg meg til.

Vi sees der!

Denne saken handler omA-LAGET,