Kenneth Østerås rapporterer om de to siste seriekampene for vårt 2.divisjonslag.

Tirsdag 7.mai ble det et surt 2-3 tap hjemme mot Sarpsborg 08.

-Vi spiller meget bra fotball og skaper mange gjennombrudd på kantene. Dessverre så er ikke relasjonene og presisjonen god nok i innlegg/ innløp til at vi klarer å skape mål av det. Vi roter det til for oss selv og slipper inn to enkle mål, og siste målet kommer av vår avklaring går i deres spiller og i mål. Så vi følte det var litt «den dagen».

Mål: Svanhild Sand og Nadia Pinto

Kampfakta

Søndag 13. mai ble Drøbak-Frogn slått med 4-1 på bortebane.

– Første omgang lever vi under pari, selv om vi er det førende laget, men kommer ikke til de største sjansene. I andre omgang justerer vi litt på formasjon og blir enige om å skru opp tempoet. Det klarer vi og spiller en god andre omgang og vinner fortjent.

Mål: Nadia Pinto 2, Julia Caroprese og Lea Høiness

Kampfakta