Klanstribunen åpnes for syngende supportere til byderbyet!

I samarbeid med Klanen har klubben besluttet å åpne Klanstribunen på stadion til kampen mot Lyn lørdag 18.mai 16:00 og oppfordrer syngende supportere til å benytte seg av dette feltet.

Våre kjære supportere er kjent for å lage god stemning på våre hjemmekamper og nå ligger alt til rette for å synge de fremmøtte Lyn-supportere av banen. Kampen er i likhet med Superhelgen gratis, så det er bare å møte opp utenfor inngang 12 på lørdag. Etter at du har vært en tur innom Øst selvfølgelig!

Øvrige publikummere, herunder Lyn-supportere, henvises til å benytte «Vålerengatribunen» – langsiden mot Helsfyr Atrium. Billetter bestilles (også gratis) her: https://www.ticketmaster.no/event/609259 

Vel møtt!

 

Denne saken handler omA-LAGET, , , , ,