Utleieleverandøren er klar som Vålerenga Fotballs nyeste samarbeidspartner og leverer blant annet to TV-tårn til Vallefeltet.

Ramirent er en ledende leverandør av utleieutstyr til bygg og anlegg og andre industrier, og har et uttalt fokus om å forbedre den skjeve kjønnsbalansen i bygg- og anleggsbransjen.

Derfor passer samarbeidet med Vålerengas jentesatsing som hånd i hanske.

– Det er veldig riktig for oss å samarbeide med noen som som setter jenter og kvinner høyt på agendaen. Bygg- og anleggsbransjen har en vei å gå for å rekruttere flere kvinner, og den veien har vi starta på, forteller Brede Hagen, avdelingssjef i Ramirent, før han går nærmere inn på de to TV-tårnene som nå er satt opp på Vallefeltet

– Samtidig er det veldig hyggelig å få kunne levere to TV-tårn som kan brukes til å filme kamper og treninger på en sikker og forsvarlig måte, uten å måtte klatre opp på innbytterbenkene.

Markedsansvarlig Jens August Dalsegg, lovpriser både støtten til kvinnefotballen og de to TV-tårnene.

– Det er helt topp å få med slike engasjerte samarbeidspartnere med på laget for å videreutvikle satsingen vi har på kvinne- og jentefotballen her i klubben. I tillegg er TV-tårnene gull verdt for flere av lagene våre, som nå kan få en bedre videoanalyse av hva som skjer ute på banen.

Vi ønsker Ramirent velkommen på laget!