Midstopperen fikk noen minutter i cupkampen mot Raufoss og ser nå frem til høstseongen.

– Det var gøy å endelig spille en tellende kamp igjen. Nå er jeg for fullt med i treningshverdagen og skal bruke tiden frem til ferien til å spille meg i form med rekruttlaget, forteller 24-åringen som sist gang var på banen mot Lyn i juli i fjor.

Midtstopperen fra Sogndal kom til Vålerenga før 2018-sesongen, før hun så måtte gjennom hele seks(!) operasjoner grunnet en betent akilles i høst, hvor den første operasjonen slo feil.

– Vi er blitt en bra og sammensveiset gjeng her som jeg gleder meg til å spille sammen med igjen, litt oftere enn de siste månedene, ler Reinås som litt fleipete har satt seg et hovedmål for sesongen, høstens operasjoner tatt i betraktning.

– Det er å unngå å havne i narkose!

Denne saken handler omA-LAGET, ,