Det er duket for en historisk begivenhet da Vålerenga Fotball Damer får besøk av Manchester United Womens FC til treningskamp i sommer.

Onsdag 31. juli er det klart for en historisk begivenhet på Intility Arena. Da tar «søstrene» til Ole Gunnar Solskjærs menn turen til Oslo og Norge, for å møte Monica Knudsen og Vålerengas damelag.

Det er første gang verdens største fotballklubb gjør dette på kvinnesiden og det er ei heller ikke arrangert lignende treningskamper av internasjonalt kaliber i for et norsk damelag tidligere. Satsingen på jente- og kvinnefotball i Vålerenga fortsetter sin rivende utvikling!

KJØP BILLETTER HER!

De røde fra Manchester startet opp sitt damelag foran 2018/19 sesongen, hvilket har ført til ubetinget suksess med tittelen i FA Womens Championship og opprykk til FA Womens Super League. Laget ledes av Engelske Casey Stoney som med sine 130 landskamper er kjent skikkelse på «balløya.

– Kampen blir en viktig del av vår sesongoppkjøring og det blir en veldig fin test for oss mot en god motstander. I tillegg gleder vi oss veldig til å besøke Norge og Oslo som by og ser frem til en spennende kamp med fine rammer rundt, forteller Stoney

Vålerengas trener, Monica Knudsen, synes naturligvis det blir spennende å måle krefter med internasjonal motstand.

– Selv om United er et forholdsvis ferskt lag, så er det ingen tvil om at de blir en tøff motstander. De satser stort, har økonomiske muskler og kommer til å styrke troppen mot sin første sesong i FA Womes Super League. For oss blir dette en solid sportslig utfordring, samtidig som det blir en kul happening for oss å få storklubben Manchester United på besøk på Intility. Vi gleder oss stort!

Vålerenga Fotball arrangerer kampen i samarbeid med selskapet ProUnite, og har med Coop OBS, OBOS og Tine som kampsponsorer.

TV2 vil også sende oppgjøret som har avspark 19:00 onsdag 31. juli.

Kampen spilles midt under Norway Cup uka og det legges til rette for at besøkende lag, samt øvrig publikum kan skaffe seg billetter til gode priser. Billettsalget er i gang HER!

Spørsmål kan rettes til:

  • Sjur Mørk (Daglig leder ProUnite) – 970 28 625
  • Jens August Dalsegg (Markedsansvarlig Vålerenga Fotball) – 91 67 68 45