Duoen skal spille for 1.divisjonslaget Grei frem til 17. juni.

Fløtre og Ildhusøy startet den siste seriekampen mot Lyn i Toppserien og ble dermed uaktuelle for rekruttlagets kamper i 2. divisjon. Kun spillere som ikke startet kampen er aktuelle for spill på klubbens 2.lag.

– Det er viktig for både for klubben og Kine og Celin at de to får spille mest mulig kamper, og da utlån til Grei kom på banen, var det det en god løsning for alle parter, forteller sportslig administrator Egil Ødegård.

De to 17-åringene får med seg tre kamper for de blå fra Groruddalen, før de i likhet med resten av Vålerenga-troppen tar noen ukers sommerferie fra 17.juni. Mellom kampene og treninger med Grei skal de også trene ukentlig på Valle.

Grei ligger på en foreløpig 6.plass i en særdeles jevn 1.divisjon og har blant annet de tidligere Vålerenga-spillerne Anne Lise Olsen og Johanne Fridlund med på laget.