(Valle Hovin, Vålerenga-Stabæk 2-2) Det ble en skikkelig sliter av en kamp – en kamp vi vant 2-2.

Vi tok imot Stabæk til den syvende runden i J17 Regional. Stabæk sto med fem seire og en uavgjort og var klare favoritter i dette oppgjøret. Det virket det ikke som om Vålerenga-jentene brydde seg om i det hele tatt.

Kampen startet bra med et par fine sjanser til oss før Stabæk fikk frispark én meter utenfor vår 16-meter. En litt uheldig plassert mur gjorde at Cathinka Cecilie Friis Tandberg enkelt ga Stabæk ledelsen etter 7 minutter.

Vålerenga svarte med å presse Stabæk tilbake og utlignet kun to minutter senere. Målscorer var Christina Despina Larsen Tsikalakis, hospitant fra Grei.

Christina Despina Larsen Tsikalakis scoret vårt første mål og utlignet til 1-1. Foto: Morten M. Larød / Sportfoto

De to andre målene kom begge i andre omgang. Stabæk la på til 1-2 ved Hermine Miljan Hognerud før Adele Thomassen, med god hjelp av en litt uheldig Stabæk-keeper, fastsatte sluttresultatet til 2-2.

En skikkelig arbeids-seier av en kamp for jentene våre som sleit og kjempet til siste slutt!

Et «nytt» fjes på banen i dag var Caroline Larød som gjorde sitt første innhopp for Vålerenga siden korsbåndskaden i april 2018. Velkommen tilbake.

Når vi er inne på korsbåndskader: Jenny Sare Slåtta har nå fått påvist avrevet korsbånd i venstre kne, og er med det ute av dansen til ut i neste sesong. Hun er nå den tredje spilleren som er ute med denne skaden. De andre to som trener seg tilbake er Marit Flaa og Amalie Vogt. God bedring og lykke til med opptreningen alle sammen.

Denne saken handler omREKRUTT, TALENT,