I mars ble hun tatt ut til skyggelandslaget – denne gangen ble det landslaget på Emma.

J15-landslagstrener Elise Richardsen og fagansvarlig for landslagsskolen i NFF, Håkon Grøttland fant plass til den offensive midtbanespilleren i landslagstroppen som skal trene og spille internkamper på Equinor Talentleir i Porsgrunn i perioden 29. juni – 3. juli.

– Noen er her for første gang, mens andre er på vei til sin tredje samling i Porsgrunn. Felles for alle er at de er vurdert til å være blant landets aller største talenter. De har overbevist mange på veien for å bli tatt ut, og vi har tatt ut disse spillerne fordi vi mener de har noen egenskaper som på sikt kan gjøre de til en av «morgendagens helter», sier fagansvarlig for landslagsskolen i NFF, Håkon Grøttland.

Kenneth Østerås trener Emma Iversen til daglig i Vålerenga og er stolt av eleven sin, som kom til klubben fra Høybråten Stovner før 2018-sesongen.

– Emma har utviklet seg mye siste året. Hun er dedikert i treninghverdagen og gir 100% på alle treninger og kamper, så det er fint å se at hun lykkes med å nå målene sine. Vi gleder oss til å fortsette å jobbe med Emma og hjelpe henne å ta de neste stegene.

Jenny Sare Slåtta har mer eller mindre vært fast inventar på J16 landslaget denne sesongen, men var uheldig å røk korsbåndet på den siste samlingen. Dermed er hun ikke en del av troppen som skal spille nordisk mesterskap i den samme perioden.

J15-landslaget:

Andrea Pålsdatter Hunstad – Brage Trondenes
Helle Rindal – Guard
Guro Hammer Røn – Blindheim
Stine Nybø Brekken – Åndalsnes
Mari Rosendahl Nyhagen – Fagernes
Helene Veum – LSK Kvinner
Mille Ivi Christensen – Fjellhamar
Oda Johansen – Fjellhamar
Thiril Erichsen – Fjellhamar
Thea Kyvåg – Gjelleråsen
Ina Andresen – Våg
Silje S. Helgesen – Eiger
Malin R. Johannesen – Haugar
Maria Østervold – A/B
Cathinka Tandberg – Stabæk
Julie Aune Jorde – Lyn
Emma Iversen – Vålerenga
Maria Fink – Stabæk
Rakel Jagtøien Renolen – Asker
Martine Leonards – Stabæk

Les også