17-åringene var sterkt medvirkende i Grei sin 4-3 seier borte mot Medkila.

Ungjentene er lånt ut til Grei i juni og etter å ha tapt 1-4 hjemme mot Fløya i sin første kamp for Groruddalslaget, ble det en langt mer lystig affære i Harstad mot Medkila.

Etter å ha ligget under 2-0 etter halvspilt 1.omgang, utlignet Kine Fløtre til 2-2 etter at Celina Opland Smith hadde redusert til 2-1. Og like før pausa dukket «Cubafoten» opp og snappet opp et tilbakespill til keeper og sendte Grei opp i føringen. Lynvingen scoret for øvrig også i hjemmetapet mot Fløya.

Den godeste Fløtre økte til 4-2 rett etter pause og Medkila kom aldri nærmere enn en redusering. Dermed endte det 4-3 til Grei.

– Det var veldig deilig med en seier og morsomt å score mål, sier Kine og Celin som kan fortelle at de trives godt med utlåns-løsningen.

– Opplegget fungerer supert! Det er en veldig trivelig gjeng i Grei som har et ganske spillende lag som tør å bruke ballen og det virker som at de kjenner hverandre på en måte som får dem til å virke sikre på hverandre i spillfasen. Personligheten til laget er også utrolig, de gir hverandre masse positiv energi og vi føler oss veldig velkomne i laget, forteller duoen.

Neste kamp på tapeten for Grei er hjemme mot Grand Bodø søndag 16. juni klokken 17:00 på Greibanen.