Venstrebacken har skrevet under på en toårskontrakt. 

Tomter kom til klubben sommeren 2018, etter at hennes kontrakt med FC Twente utløp.

Hun noterte seg for 10 kamper i løpet av høstsesongen og var i meget god form da oppkjøringen begynte igjen i januar. Dessverre brakk hun ankelen under treningskampen mot Trondheims-Ørn i februar, og dermed røk hele vårsesongen.

Nå er 24-åringen tilbake på treningsfeltet og har vært med på flere fotballøkter den siste tiden. Opptreningen har med andre ord gått bra, og nå gleder Drøbaks-jenta seg til å ta på seg den kongeblå drakta igjen.

– Jeg er veldig glad for å forlenge kontrakten min med Vålerenga. Det har vært en annerledes vår for meg med ankelskaden, og føler jeg ikke har fått vist hva som bor i meg enda, så jeg er utrolig motivert til å komme tilbake på banen og fortsette satsingen med Vålerenga, smiler venstrebacken som naturligvis håper på å rekke kampene mot Sandviken og Manchester United.

– Men da må jeg være 100% kampklar, legger hun til.

Sportslig administrator, Egil Ødegaard, er også godt fornøyd med kontraktforlengelsen.

– Andrine er en viktig spiller og en herlig person å ha i troppen, så vi er naturligvis veldig glade for at hun ønsker å fortsette karrièren sin her i Vålerenga.

FAKTA

  • Navn: Andrine Tomter
  • Født: 05.02.1995
  • Posisjon: Back
  • Kamper/mål for Vålerenga: 10/0
  • Tidligere klubber: Drøbak-Frogn, Kolbotn, Avaldsnes og FC Twente
  • Landskamper: 16 A-landskamper