Nøkkelkamp mot Bergenserne venter etter 3 uker med oppkjøring. 

Spillerne er nå ute i ferie og lader batteriene før de møtes igjen mandag 8. juli for å begynne oppkjøringen til høstsesongen. Etter tre gode treningsuker sparkes Toppserien i gang igjen, og Vålerenga tar i mot Sandviken lørdag 27. juli.

Det blir en viktig kamp for begge lag. Vålerenga ligger på en foreløpig 5. plass på tabellen og står med 16 poeng på 9 kamp, og med seier vil de hardstatsende Bergenserne passeres på tabellen. Gjestene ligger på bronseplassen og tapte 3-1 mot LSK kvinner i sin siste kamp før ferien.

Fjorårets kamp endte 1-0 etter en scoring av Marie Dølvik Markussen.

Kampen har avspark 15:00 og billetter kan du kjøpe her. 

Skal laget ditt på Norway Cup, kan du ta direktekontakt på jens@vif.no for å få tilpasset et hyggelig lagstilbud.

Deretter venter Manchester United til treningskamp onsdag 31. juli og billetter til denne kampen finner du her.