Rikke Marie Madsen debuterte i år for det danske landslaget. Nå er hun klar for Vålerenga

Madsen kommer i fra VSK Aarhus som ble nummer 3 i danskenes øverste liga – 3F Ligaen. Der noterte 21 åringen seg for 6 mål og beskrives som en dynamisk angrepsspiller med stor fart. Akkurat det Monica Knudsen var på utkikk etter.

– Vi får inn dansk dynamitt; en kraftfull angrepsspiller med stor fart og en herlig fysikk. Rikke vil gi oss flere strenger å spille på, og vi gleder oss til å få henne på plass, forteller en fortiden ferierende Knudsen.

Madsen har to kamper for det danske landslaget, hvor vi også finner vår midtstopper Stine Ballisager Pedersen, og begge var på banen senest mot England i mai. Deretter ble det en ukes prøvespill i Vålerenga, og her gjorde hun sine saker godt.  Nå ser hun frem til å bli bedre kjent med klubben, lagvenninnene og supporterne.

– Jeg tror Vålerenga er en god klubb for meg og jeg gleder meg til å starte. Dessuten virket jentene veldig hyggelige og jeg ser frem til å lære dem bedre å kjenne, forteller den blide dansken.

Vi ønsker Rikke med familien velkomne til Vålerenga og gleder oss til å se henne i aksjon.