Høstsesongen sparkes i gang hjemme mot Sandviken på lørdag 14:00.

Etter over to måneder uten tellende kamper er det vår kamp mot Sandviken som «åpner» Toppserien igjen. Og det er et meget viktig oppgjør for begge lag.

Vålerenga ligger på en foreløpig 5. plass på tabellen og står med 16 poeng på 9 kamp, og vil med seier passere de hardstatsende Bergenserne på tabellen. Gjestene ligger foreløpig på bronseplassen og tapte 3-1 mot LSK kvinner i sin siste kamp før ferien.

Se VM-heltene

For den som fulgte med i sommerens fotball-VM vil det være mulig å se to VM-spillere i aksjon LIVE for Vålerenga.

Sherida Spitse og hennes Nederland gikk hele veien til finalen, hvor de til slutt måtte gi tapt 2-0 for USA. Vår kaptein utgjorde en viktig brikke for de oransje og noterte seg for 4 assist gjennom mesterskapet.

Med sine to mål i den siste gruppespillskampen sendte Ajara Njoya Kamerun videre til sluttspillet. Det avgjørende målet kom 5 minutter på overtid og ble nominert som et av VMs flotteste mål (se i videovindu nedenfor)

Billettinfo

Billetter kan som vanlig kjøpes her på ticketmaster.no eller i Sjappa frem til kampstart.

Deltakende lag på Norway cup for et spesialtilbud på kampen for 50,- pr. billett. Bestilling av disse gjøres ved å sende en mail til jens@vif.no

Har du lyst til å møte VM-heltene og de andre Vålerenga spillerne etter kampen er du velkommen til vår meet & greet i kantina på stadion etter kampen.

Kantina og kiosken holder selvfølgelig åpen, og har du lyst på en lunsj før kampen er stadionpuben Øst stedet for deg!

Vel møtt på lørdag 14:00

Les også