Mange har lenge trodd at LSK Kvinner satt på «publikumsrekorden» for, men nå har det kommet frem nye opplysninger.

Vålerengas materialforvalter, Henning Aamodt, har lang fartstid i norsk kvinnefotball og var frem til i år materialforvalter for jentene på Røas A-lag.

Bydelsklubben fra Oslo-vest hadde sin storhetstid tidlig på 2000-tallet og spilte blant annet flere cupfinaler. Disse var Henning følgelig med på og kunne fortelle at cupfinalen mellom Asker – Røa i 2006 hadde 8856 tilskuere på Bislett Stadion. 

Nå er riktignok cupfinalen en NFF-arrangert kamp og ikke i regi klubb, men uansett var dette nye opplysninger for Vålerenga-redaksjonen.

– Jeg tror det har vært en vedtatt fasit at LSK tok publikumsrekorden under Champions Legaue kampen mot Barcelona, men heldigvis meldte Henning i fra om at det var noe som skurra. Rett skal være rett, forteller markedsansvarlig Jens August Dalsegg som uansett er godt fornøyd med salgstallene så langt.

– Vi er kjempefornøyde med å straks bikke 7000 solgte billetter, men det er klart, det gjør ingenting om det skulle bli 8857 her på onsdag.

Dermed «mangler» det ca 1857 billetter, hvis rekorden skal ryke.

Har du lyst til å bli med på festen? Finn billettinformasjon nedenfor.

Billettinformasjon

Vålerenga Fotball arrangerer kampen i samarbeid med ProUnite og har satt følgende billettpriser:

  • Voksen 120,-
  • Barn 60,-

Begge langsidene holdes åpne, samt bortetribunen som er tilrettelagt for Manchester United-supportere.

Klanen og syngende Vålerenga-supportere henvises til å bruke inngang 1 og samle seg på felt 102.

Vi anbefaler alle om å kjøpe via Ticketmaster på forhånd. Det vil være et lite billettutsalg på kampdag på nordsiden av stadion ved inngang 7 (nærmest Vallhall). Samt inne i Sjappa.

Kjøper du digitalt får du billetten direkte på e-post og kan enten skrive de ut eller ta de frem på mobilen for scanning ved inngangen.

KJØP BILLETT HER

Oslolag eller deltager på Norway Cup?

Da bør du høre med klubben din som skal ha blitt tilsendt et lagstilbud. Ikke fått det?

Send en mail til jens@vif.no med lagsinformasjon.

VIP

Det legges tilrette for et VIP-konsept for publikum som ønsker dette til denne kampen i kantina på stadion. Dette innebærer gode billetter på langsiden, samt tre matbonger og to drikkebonger. Pris = 650,- pr. stk.

Bestilles her.

Velkommen til kamp!

Presse og akkreditering

Meldes inn til Lasse.Jensen@meet-ullevaal.no

Les også