Vålerenga tar imot Kolbotn på Intility Arena. Lørdag 10. august, klokken 15:00. Vi ønsker velkommen til seriekamp.

Vålerenga kommer rett fra avansement mot Fortuna i cupen, en noe nervepirrende 1-3 seier foran 839 tilskuere.

I Toppserien har vi kommet brukbart i gang. Først 1-1 hjemme mot Sandviken og deretter med en svært så overbevisende 2-6 seier over Røa.

For ikke å snakke om den bunnsolide treningskampen mot Manchester United, hvor de ble utspilt og slått 4-1.

Ut fra tabellen kan vi lese at Vålerenga ligger på en fin 4.plass, kun 2 poeng bak henholdsvis Klepp og Sandviken og 6 poeng bak LSK Kvinner på førsteplass. Når det gjelder Kolbotn, så ligger de 3 poeng bak oss på 5 plass, så dette er en viktig kamp for to lag som begge ser oppover på tabellen.

I mars, så møtte vi Kolbotn borte i årets første oppgjør, den kampen viste Vålerenga seg som det sterkeste laget og kjempet til seg seieren og vant 2-1.

Det er slike kamper som må vinnes for å beholde kontakt med teten for å være med og kjempe om edelt metall utover høsten.

Av de nye spillerne som har tilkommet så har vi sett at Dejana Stefanovic har spilt gode kamper i midtbaneleddet, Rikke Marie Madsen har imponert oss med høy fart på sugende løp på kanten.

Vi har sett mange flotte scoringer i det siste, i går var det Natasha Dowie som blomstret, vi har sett en utrolig frisk Ajara Njoya etter en svært så hyggelig VM opplevelse og mer sentralt i banen har hun også scoret en rekke mål.

Kolbotn skal virkelig være på jobb for å demme opp for alle de Vålerengaspillerne som har vist seg frem som målscorere.

Hos gjestene finner vi også den utlånte spissen Isabell Herlovsen som har gjort sine saker bra for hvittrøyene i år.

Dersom vi ser på statistikken mellom Vålerenga Damer og Kolbotn så er dette jevne oppgjør, vi har møtt de 17 ganger, vi har på de 17 kampene tapt 8, spilt 3 uavgjorte og vunnet 6 ganger.

Vi ser et Vålerenga i god form, som spiller mye bra fotball og som kommer til å gå ut på Intility Arena på lørdag for å vinne denne kampen. Jentene håper på din støtte, møt opp lørdag klokken 15:00 og bli med på oppturen.

Billetter kjøpes på ticketmaster eller i sjappa helt frem til kampstart.

Denne saken handler omA-LAGET, , ,