Det ble en ingen lykkelig lørdag for Vålerengas del i LSK-hallen. 

På en dag som var så grå, kald, trist, guffen, klissete, våt, gjørmete og bløt som en real høstdag, tok Vålerenga kommandoen, og etter 10 minutter fikk Maruschka Waldus tre muligheter til å fyre av innafor femmeter.

Uttelling ble det heller ikke på noen av Ajara Njoyas avslutninger. I stedet fikk hjemmesupporterne ønskereprise av cornertrekket LSK vant kampen på for to år siden. Samme hjørne, samme dame, samme vinkel og, dessverre, samme resultat. 1-0 ved Ingrid Moe Wold. Etter dette endret kampbildet seg, og serielederne festet grepet om kampen.

20 minutter før slutt la Vålerenga om til en mer offensiv formasjon, og rakk ikke å få teste det ut før Synne Skinnes Hansen løp fra alt og alle, rundet keeper og satt inn Lillestrøms andre.

Kampen sluttet som den begynte, med en Vålerenga-kanonade, og mange ropte på straffe da LSKs første målskårer reddet et skudd med hånda. Men VAR-mannskapene var tydeligvis opptatt på andre arenaer denne lørdagen.

Dermed endte turen til LSK-hallen nok en gang med et hederlig tap for Vålerengas damer.

– Det var jevnt, vi var helt på høyde med dem og styrte mye, men vi sov på en corner. Det kan vi ikke gjøre. Den corneren har alle sett før og vi var forberedt på at den skulle komme. Det er små detaljer som avgjør, uttalte Vålerenga-trener Monica Knudsen etter matchslutt.

Denne saken handler omA-LAGET,