Dejana Stefanovic møter sine gamle lagkamerater da Avaldsnes gjester intility arena klokken 18:00 onsdag kveld.

Vålerenga har tatt seg til kvartfinalen etter å ha beseiret henholdsvis Raufoss (6-0) og Fortuna Ålesund (3-1), begge på bortebane.

Avaldsnes slo på sin side Bryne 2-0, før de så slo ut et sterkt Klepp-lag 2-1 i forrige runde.

I serien har det gått noe tyngre for Haugalendingene, som ligger på en foreløpig 10. plass i Toppserien, a poeng med Trondheims Ørn plassen over.  Sist toppseriekamp tapte de 1-3 hjemme mot nevnte Klepp.

Møte med gamle lagvenninner

Lagets toppscorere er Dejana Stefanovic og Olaug Tveiten, begge med 5 mål hver seg, men Stefanovic kom som kjent inn portene her på Valle denne sommeren. Og serberen ser frem til å møte sine gamle lagvenninner.

– Jeg er spent og gleder meg veldig til kampstart. Det blir hyggelig å møte gamleklubben igjen, men jeg har fullt fokus på kampen og alt handler om å komme seg videre til semifinalen. Jeg skal gi alt for å vinne, forteller 21-åringen.

Monica Knudsen deler Stefanovic entusiasme før kampen.

– Vi spiller om semifinale og en mulighet til å komme til cupfinalen, hvilket er noe av det morsomste man kan oppleve. Jeg er heldig som har fått være med på å vinne både som spiller og trener, og tar gjerne en til, smiler Knudsen med et glimt i øyet.

Kampinfo

Alle med sesongkort kan bruke dette på kampen.

Møller Bil Etterstad Škoda er kveldens kampsponsor og kliner til med både billetter og pauseunderholdning.

SPANDERER BILLETTER:

Møller Bil Etterstad har kjøpt 200 kampbilletter som de ønsker å dele ut til lag og familier. FØRSTE MANN/KVINNE til mølla!. Billettene må hentes innen 15. minutter før kampstart utenfor inngang 1 ved Møller Bil Etterstad sin stand.

Registrering/bestilling her!

PAUSEUNDERHOLDNING:

Frem til pausen kan du kjøpe tennisballer ved standen under tribuna. Konkurransen går ut på å komme nærmest Škodaseilet på banen.
1. Premie = Leie av bil en hel helg
2. Premie = Vask av bil eller dekkskift
3. Premie = Vask av bil eller dekkskift.

Øvrige billetter selges i sjappa eller på Ticketmaster.

Kampen streames HER via nrk.no