Velkjent motstander på «ny arena» venter Vålerenga på søndag.

Der Vålerenga endelig fikk sitt eget hjem i 2017 etter flere år på andre arenaer, så har det for Lyn sin del gått motsatt vei.

En gang i tiden hadde de rød-hvite et «hjem» på Ullevål. Så ble det Kringsjå. På søndag møter vi Lyn på Grefsen. Avspark 13:00

Vel, vi skal ikke rippe så mye opp i det, men faktumet er at kunstgressbanen på Kringsjå ikke er klar enda. Dermed blir det hjemmebanen til Kjelsås som skal huse søndagens byderby.

Vi registrerer at det snakkes om at «derbyspøkelset» har gjenoppstått. Riktignok vant vestkantjentene 1-0 under Toppseriehelgen 18. mai, men ser vi på de foregående resultatene kan vi lese følgende:

  • 01.07.2018 Vålerenga 6 – 1 Lyn
  • 19.06.2018 Lyn 2 – 5 Vålerenga
  • 02.05.2018 Lyn 1 – 1 Vålerenga
  • 05.06.2014 Lyn 1 – 5 Vålerenga

Motivert gjeng

Det betyr uansett ikke at søndagens utvalgte på noen som helst måte tar lett på oppgaven. Kaptein Sherida Spitse kan fortelle om en motivert gjeng som gleder seg til søndagens oppgjør.

– Vi fokuserer ikke på tidligere oppgjør, uansett hvem vi møter eller hva utfallene har blitt. Vi har fokus på jobben vi skal gjøre og det er å spille vårt spill. Det har vi også vist gjennom kampene etter sommerferien og det har vi tenkt til å fortsette med. Uavhengig om det er Arna Bjørnar, Fortuna Ålesund eller Lyn som står på motsatt banehalvdel, forteller nederlenderen før hun retter en stor takk til alle supportere som har skapt liv og røre under alle kampene denne høstsesongen.

– Det er fantastisk å spille foran Klanen, våre supportere. At de synger og støtter oss gjennom kamp etter kamp, både hjemme og borte, er vi veldig stolte av. Jeg håper mange av dem også kommer på søndag.

Reisevei til Grefsen

For å finne frem til Grefsen stadion kan du plette inn Neptunvn 8 på GPSen eller ta buss 11b (buss for trikk) til Myrerskogveien og gå noen 100 meter.

Billetter selges ved inngangen.

Vel møtt og god kamp!

 

 

 

 

 

Denne saken handler omA-LAGET, , ,