Midtbanespilleren er tilbake på feltet igjen!

Siden slutten av fjorårssesongen har Ingrid Schjelderup slitt med en vond rygg.

Deilig å være tilbake

31-åringen kan fortelle om store smerter, hvor det flere dager kun handlet om å kunne stå opp fra senga. Nå har det verste gitt seg og den tidligere landslagsspilleren gleder seg over å være tilbake på feltet.

– Det er veldig deilig å kunne spille fotball igjen og det er ikke til å legge skjul på at det har vært et tungt første halvår i 2019. Nå prøver jeg å legge det bak meg og se fremover.

Skal tilbake

I fjor var Schjelderup på banen i samtlige kamper og var med sine 6 mål en betydelig bidragsyter på laget. Ett av dem ble også nominert til årets mål i Toppserien (se video nederst i saken). Hun håper det blir flere.

– Målet er helt klart å komme tilbake på banen igjen. Først og fremst prøve å få noen kamper i løpet av høstsesongen, så får vi ta det derifra, forteller Holmlia-jenta med 50 offisielle kamper for Vålerenga.

– Ingrid var en veldig viktig spiller for oss i fjor, og ble jo også kåret til årets spiller. Hun har lagt ned mye arbeid over lang tid for å komme tilbake, og det er gledelig å se henne tilbake på treningsfeltet. Om hun blir kampklar i løpet av høsten er det klart at det vil styrke laget, forteller Monica Knudsen.