Den nederlandske midtstopperen har signert en ny kontrakt som strekker seg ut 2020-sesongen.

Maruschka Waldus kom til klubben i februar etter en sesong i Avaldsnes og et kort låneopphold i australske Western Sydney Wanderers.

Trives godt

Den duellsterke 26-åringen er visekaptein på laget og har notert seg for to mål denne sesongen. Begge har vært matchvinnerscoringer mot Kolbotn. 

– Jeg er veldig fornøyd med å forlenge kontrakten med Vålerenga ett år til. Klubben er ambisiøs og jeg har stor tro på at vi skal nå målene vi har satt oss. Samtidig føler jeg at dette er det riktige for min utvikling også, forteller Waldus som kan legge til at hun stortrives i Oslo. Så godt at hun har begynt å lære seg norsk.

– Personlig stortrives jeg her! Jeg er på rett sted, så da er det like greit å lære seg språket, smiler midtstopperen.

Monica Knudsen er glad for å allerede en viktig brikke på plass foran en ny sesong.

– Med Maruschka på plass, sikrer vi oss en solid og sterk forsvarsspiller, som sikrer oss forutsigbarhet og kontinuitet inn mot neste år. Hun er en spiller som legger alt i «potten» for at laget og klubben skal lykkes, hvilket vi er helt avhengig av for å lykkes.

Fakta Maruschka Waldus:

  • Født 20/9/1992
  • Land: Nederland
  • Posisjon: Midtstopper
  • Tidligere klubber: SC Heerenveen, Sky Blue FC 1, Mallbackens IF,  Turbine Potsdam, FFC Turbine Potsdam II, FC Twente, Fylkir, Western Sydney Wanderers og Avaldsnes
  • Nummer: #6