Vålerengas unge håpefulle halte i land en sterk 2-1 seier borte mot Stord

– Jeg er utrolig stolt over jentene.

Trener Kenneth Østerås strålte etter triumfen i kvartfinalen som ble en tett og jevn kamp foran nesten 500 fremmøtte tilskuere på Vikahaugene kunstgress.

– Det var en tøff kamp der vi havner under 1-0 etter 20 minutter. Vi jobber oss inn i kampen og scorer på langskudd fra Sofie Rez like før pause. Stord viste seg som et godt lag som var livsfarlige på kontringer. Vi sleit litt med kvaliteten i pasningsspillet og pådro oss mange brudd, hvor de blant annet har en en avslutning i stolpen.

Med 15 minutter igjen av kampen hiver Østerås innpå Nadia Ryan Pinto.

– Nadia er en målfarlig spiss og hun har scoret alene med keeper mange ganger.  Det gjorde hun også da det var igjen ca. ti minutter. Celin slår en lang ball, Nadia kommer seg løs fra stopperen og er kald som en fisk alene med keeper. Etter det klarer vi å justere struktur og slipper de ikke til. Vi har faktisk en stor sjanse til å øke ledelsen, men vi er uansett superfornøyd med å hale i land denne seieren.

Semifinalen skal spilles lørdag 24. oktober og vi kan møte enten Kolbotn, Klepp eller Trondheims-Ørn.

Resultater J19 Telenor cup:

Kolbotn – Snøgg 3-1

Klepp – Amazon Grimstad 2-1

Trondheims-Ørn – Lillestrøm 2-0

Stord – Vålerenga 1-2

Les også

Denne saken handler omA-LAGET, , , , ,