Vålerenga tar den korte turen ut til Bærum for å kjempe om tre nye poeng.

Der venter Stabæk som har slitt i bunnen av Toppserien denne sesongen. Før sommerpausen stod «de blå» med kun en scoring i Toppserien og lå desidert sist.

Nå har trener Per Inge Jacobsen fått mer fart på sakene. På de fire siste kampene har Stabæk sanket 7 poeng og var nære ved å ta ytterligere ett poeng borte mot Kolbotn sist runde.

En del av æren skal også Maren Hauge ha. Kantspilleren er på utlån og har spilt samtlige kamper for bæringene. Det er med andre ord et bedre lag vi møter nå, enn det vi gjorde i første serierunde hjemme på intility arena.

Der sørget Ajara Njoya for kampens eneste scoring, i sin første offisielle kamp for klubben. Referatet kan du lese her. 

Siste for Dowie

Kampen på lørdag blir også et farvel med Natasha Dowie. Spissen har vært et fast inventar for Vålerenga denne sesongen og står med totalt 17 mål på 20 kamper.

Det er imponerende lesning og briten har skumle planer om å forbedre statistikken. Av de 17 målene, har nemlig 9 kommet i Toppserien.

– Jeg må vel gå for tosifra antall mål i serien, smiler Dowie før hun legger til.

– Men det viktigste er jo selvsagt at laget vinner og at vi tar nye tre poeng i en tett medaljekamp.

Nå setter måljegeren kursen for Australia, der hun returnerer til Melbourne Victory som hun er på utlån fra. Laget er regjerende seriemestere og sesongstarten «down under» er like rundt hjørnet.

Vi håper så mange som mulig tar turen ut til Nadderud for å heie Dowie og de andre jentene frem til seier. Avspark er 15:00.

Denne saken handler omA-LAGET, , , ,