Kampen mot Avaldsnes nærmer seg og vi gir deg litt praktisk info før kampen.

Først litt om det som skal utspille seg på matta.

Status

Med to runder igjen av Toppserien har Vålerenga 4 poengs forsprang ned til Klepp og Sandviken som begge står med 38 poeng. Dermed trenger man ikke være noen matematiker for å skjønne at Vålerenga vil sikre sølvplassen med seier på lørdag. Det vil også gi Champions League kvalifisering neste år!

Med tap eller uavgjort, vil resultatet i siste seriekamp borte mot Arna-Bjørnar være avgjørende.

Arna-Bjørnar var også vertskap i semifinalen forrige søndag. Etter en litt «slow-start» våknet Vålerenga mer og mer utover kampen og vant tilslutt 1-4. Dermed er det en gjeng med selvtilliten i orden som er klar for «folkets kamp».

Det er riktignok ingen lettvekter vi møter på lørdag. Bortelaget har nemlig vist god form gjennom hele høstsesongen, spesielt etter kvartfinaletapet på Intility Arena i august.

På de siste 8 kampene etter dette står de med 7 seire og 1 tap.

Laget fra Karmøy har flere spille å se opp for og spesielt er det viktig å se opp for den brasilianske spissen Giovanna de Oliveira. Hun står med 9 mål på 17 kamper, hvorav 2 kom i 3-2 seieren mot Sandviken sist.

Varm kakao og praktisk informasjon

Ettersom det er siste hjemmekamp med både sølv og spill i Europa i potten åpner vi dørene med gratis inngang på Toppseriens råeste arena. Det kan vi gjøre takket være bidrag fra samarbeidspartnere, bedrifter og privatpersoner som støtter med et beløp pr. tilskuer eller en enkeltsum til kampen.

HER KAN DU STØTTE ELLER SE HVEM SOM ER MED.

OBOS og Møller Bil Etterstad vil være på plass med aktiviteter og premier utenfor inngang 1 fra 11:30. Førstnevnte stiller også med varm kakao til 200 første fremmøtte!

Øvrig praktisk informasjon (fra A-Å):

  • Avspark er 13:00.
  • Billetter kan du hente ut hos Sjappa og i OBOS-teltet. Du kommer også inn uten, men med billett er du lettere å telle!
  • Bortesupportere henvises til å gå lengst bort på tribunen. Felt 106 og 107.
  • Dørene – inngang 1 – åpnes 11:30.
  • Kiosk og kantine er åpen med pizza, snacks, kaffe og mineralvann.
  • Klubbfest arrangeres i kantina fra kl. 12:15. Her blir det prisutdeling og noen ord fra spillere og trenere på scena. Dette er åpent for alle.
  • Meet & greet arrangeres i kantina etter kampen. Her kan man møte spillerne, ta bilder og få autografer.
  • Medaljeseremoni blir det hvis Vålerenga tar 3 poeng eller hvis Klepp og Sandviken avgir poeng i sine kamper. Dette vil arrangeres rett etter kampslutt.
  • Pausekonkurransen går ut på å komme nærmest et merke på banen med en tennisball. Disse kjøper du på standen i tribuneområdet.
  • VIP-billetter hentes ut eller kjøpes i Sjappa.

 

 

 

Denne saken handler omA-LAGET, , , , ,