Totalt 300 jenter fikk klubbesøk av Vålerenga-spillere i høst.

– Dette var helt topp, forteller Anette Haghus som på vegne av 40 jenter fra Teisen IL tok imot besøk av Sherida Spitse, Guro Pettersen, Ajara Njoya og Kine Fløtre på Bryn Kunstgress, som ligger et lite «frispark» fra Intility Arena.

– Spillerne var utrolig flinke og flere ble litt starstruck ettersom de hadde sett Sherida og Ajara i VM. Det er kult at de får kjenne på at veien til toppen er oppnåelig.

Klubbesøkene fungerer slik at 2-4 spillere reiser ut til en naboklubb for å holde en treningsøkt. Etter treningen er A-lagsspillerne tilgjengelige for spørsmål og deler ut premier levert av OBOS.

– Klubbesøkene er først og fremst et veldig fint tiltak for å bli bedre kjent med jentefotballmiljøene rundt oss. Det er herlig å se engasjementet til både lagene, trenerne og jentene og at de setter pris på at vi kommer på besøk.

– Samtidig kommer jo mange av lagene hit for å se på oss spille, noe vi selvfølgelig setter pris på. Det gjør klubbesøkene veldig givende, forteller Victoria Ludvigsen.

Victoria Ludvigsen har fått seg noen fans etter klubbesøket. Foto: Morten Mitchell Larød / SPORTFOTO

Givende var det også hos Nordby IL som hadde stelt i stand til en skikkelig jentefotballkveld. Klubben fikk besøk av Rikke Marie Madsen, Stine Ballisager Pedersen, Svanhild Sand og Emilie Østerås.

Mellom 60 og 70 jenter møtte opp til trening, premieutdeling og pølsefest. – Jeg er veldig glad for å se så mange jenter her i kveld, fortalte sportslig leder Martin Grevstad, som fikk støtte i «egne rekker».

– Kvelden har vært veldig bra. Vi har spilt litt, hatt stafetter og sentret til hverandre. Jeg synes at å spille er det mest morsomme, fortalte Liv Charlotte Krosvik Vatndal (11) til Østlandets blad etter besøket. 

Engasjementet var stort da Vålerenga besøkte Nordby IL i høst. Foto: Henrik Aasbø / Østlandets Blad

Ønsker du og laget ditt OBOS-klubbesøk neste sesong eller delta på Coop jentedag på Intility Arena? Send gjerne en mail til markedsansvarlig jens@vif.no for mer informasjon.

Tusen takk for at vi fikk besøke dere:

  • Hasle-Løren J8, J9 og J10
  • Holmlia Fotball J8 – J15
  • Lille Tøyen J11 – J13
  • Oppsal J10 og J11
  • Nordby J9 – J15
  • KFUM J12
  • Teisen J8 – J11