Flere Vålerenga-spillere har gjort seg bemerket på sine landsalg denne uken.

Ajara og Kamerun møtte Elfenbenskysten i den fjerde runden i den Afrikanske OL-kvalifiseringen. Det endte 0-0 på bortebane og med fem minutter igjen på klokka stod det 1-1 i Yaoundé, helt til Kamerun ble tildelt et straffespark.

Det ekspederte Njoya sikkert i krysset og sendte dermed Kamerun videre til neste runde i OL-kvalikken.

Fire mål på Spitse

Sheridas Spitses Nederland møtte Tyrkia (borte) og Slovenia (hjemme) i EM-kvalifiseringen. I Tyrkia vant «de oransje» hele 8-0, hvorav Spitse noterte seg for to mål.

I sin 175 landskamp ble det nok en gang to mål på Vålerenga-kapteinen tirsdag kveld, begge på straffe, da Slovenia ble slått 4-1.

Rikkes første

Stine Ballisager Pedersen og Rikke Marie Madsen spilte tirsdag mot Georgia i Viborg. «Ballis» spilte hele kampen, mens Madsen ble byttet inn mot slutten og fikk æren av å fastsette sluttresultatet til hele 14-0!

Tap for Stefanovic

Dejana Stefanovic og hennes Serbiske lagvenninner fikk det tøft borte mot Frankrike i EM-kvalifiseringen. Til tross for at vår midtbanespiller leverte en godkjent kamp for gjestene, malte det Franske «maskineriet» på gjennom hele kampen og ga seg ikke før det stod 6-0 i måleprotokollen.

J19

Norges J19 lag, med Celin Bizet Ildhusøy i spissen møtte England og Nederland til treningskamper i Algarve, Portugal.

Celin spilte begge kampene som endte med 2-1 seier over England og 2-1 tap mot Nederland.