I morgen lørdag møter vi Arna-Bjørnar til den siste runden i Toppserien. Kampen skal i utgangspunktet gå klokken 13:00, men…

…det er ikke sikkert baneforholdene i Arna-idrettspark tillater at det kan spilles noen Toppserie-kamp. Dermed kan kampen bli forskjøvet noen timer.

I går, torsdag, kunne Arna-Bjørnar melde følgende på sine Facebook-sider:

«Etter en dag med regn og gjennomvåt bane ble det frost om kvelden og natten slik at det våte toppfyllet av granulat og sand frøs til is. Banen er pr. nå ikke spillbar. Bergen kommune gjør hva de kan for å utbedre forholdene, men vi vet ikke sikkert før fredag kveld/lørdag morgen om man har lyktes.

Arna Bjørnar er i kontakt med NFF og Vålerenga om situasjonen, samt at vi sjekker muligheter for reservearena. Ulempen er at samtlige baner i Bergen har samme problemet bortsett fra Vestlandshallen som er opptatt frem til kl. 16 lørdag. Vi satser på at de tiltakene Bergen kommune nå setter i gang vil gjøre at kampen kan spilles som oppsatt. Kampen vil uansett bli avviklet på lørdag».

Blir banen godkjent av dommeren, vil kampen gå som avtalt klokken 13:00. Hvis ikke, vil den spilles inne i Vestlandshallen klokken 16:00.

Kamp blir det med andre ord uansett.

Vi beklager ulempene dette medfører tilreisende supportere.

Vålerenga ønsker også å rette en takk til Arna-Bjørnar som var tidlig ute med å melde ifra til oss om baneforholdene.

Kampen streames via nettavisen og www.direktesport.no.