Vålerenga er storfornøyde med å ha signert Sigrid Heien Hansen!

– Jeg vil bli så god som jeg har potensialet til å bli, og jeg har veldig tro på at Vålerenga er rett sted til rett tid for meg nå. Klubben er utrolig spennende og jeg gleder meg til å ta del i det, smiler Sandane-jenta.

Sigrid har i 2019 vært kaptein på et Kolbotn-lag som tilslutt endte på en 8.plass i Toppserien. Hun fikk til slutt med seg 27 kamper for laget fra Oppegård.

I kamp med blant annet en ikke ukjent klubb fra Romerike, var det Vålerenga som trakk det lengste strået hos 24-åringen.

– Joda, jeg var i dialog med LSK, men når en avgjørelse måtte tas ble det Vålerenga. Rett og slett fordi totalpakka med med fasiliteter og ambisjonene dro meg hit.

Den anvendelige midtbanespilleren sparka sine første fotball-år i Sandane før turen gikk videre til Fortuna Ålesund, hvor hun ble årets spiller i 2013 og var toppscorer i 2014, frem til hun ble hentet av Arna-Bjørnar. Der ble det 45 kamper fordelt på tre sesonger.

– Vi er ekstremt glade for å kunne signere en spiller av Sigrids kaliber. Hun har lang fartstid i Toppserien, kan bekle flere posisjoner og virker som ei sulten jente som har lyst til å vinne. Hun har stått frem som kaptein på Kolbotn og det er ikke til å stikke under en stol at vi har fulgt hun tett den siste tiden. Derfor er vi veldige glade for at hun signerte for oss fremfor andre klubber, smiler sportssjef Eli Landsem

Hovedpersonen selv gleder seg stort til å komme i gang.

– Januar kan nesten ikke komme fort nok.  Jeg gleder meg, smiler Heien Hansen.

Fakta Sigrid Heien Hansen:

  • Født 3/11/1995 i Sandane
  • Spilt for STIL, Jølster, Fortuna Ålesund, Arna-Bjørnar og Kolbotn
  • 11 landskamper for J19, 3 for J17 og 2 for J16
  • Posisjon: Midtbanespiller og midtstopper
  • Vant Statoils talentpris i 2014.
Denne saken handler omA-LAGET,