Vår kaptein og midtbanegeneral ble kåret til årets spiller i Toppserien under fotballfesten mandag kveld. 

– Jeg er utrolig stolt over å motta denne prisen. Det betyr mye for meg, da jeg hele tiden jobber for å utvikle meg til å bli en bedre spiller, og det er selvsagt hyggelig å bli lagt merke til for innsatsen man har lagt ned, forteller en glad Spitse som også ønsker å takke familien og lagvenninnene.

– Jeg må rette en stor takk til Jolien (kone red.anm), mine foreldre og ikke minst alle på laget med spillere, trenere, administrasjon og hele klubben. Dette er ikke bare min pris, men også deres!

Spitse vant kåringen foran Kennya Cordner fra Sandviken og Synne Jensen fra Røa.

I nominasjonen hennes stod det følgende:

«Vålerengas kaptein holder høyt internasjonalt nivå, og sommerens VM-finalist har ledet hovedstadslaget gjennom en strålende sesong rent sportslig. Spitse har kvaliteter på en nivå få andre i Toppserien kan matche, noe som har vært avgjørende for Vålerenga denne sesongen»

Vålerenga Fotball gratulerer Sherida Spitse med familie!

Les også