Vi har testa pizza fra Pizzabakeren og funnet ut hvilken pizza vi ville koblet av med i julestria.
Denne uka var spillere og støtteapparat samlet for en evaluering av sesongen og i den anledning ble «pizzatesten» arrangert.
Det hersket god stemning da de rykende ferske pizzaene ble servert og det stod mellom tre varianter.
Spillere og ledere kastet seg over de tre pizzaene som ble servert og testens soleklare vinner ble #25 – Chorizoen.
25 Chorizoen
- Ingredienser: Ost, tomatsaus, chorizo, pesto, oregano, fersk tomat.
– Denne var god! Bra på smak og det er litt «trøkk» i Chorizoen, men den er ikke for sterk, fullroste Stine Reinås.
– Jeg liker at pizzabunnene er godt stekt og det er denne. I tillegg digger jeg jo pesto, så det hjelper jo på, kunne Ingrid Søndenå fortelle.
21 Mr. X
- Ingredienser: Ost, tomatsaus, kjøttdeig, pepperoni, løk, ananas.
– Ikke verst denne heller. For de som liker ananas på pizzaene er dette et sikkert valg, var den samlede tilbakemeldingen fra spillerne.
27 Squashen (vegetar)
- Ingredienser: Ost, tomatsaus, fetaost, hvitløk, chili, squash og rødløk.
For vegetarianerne Dejana Stefanovic og Hannah Seabert, var naturligvis «Squashen» den store favoritten.
– Absolutt godkjent som vegetarpizza. Osten er god og bunnen likeså, men den får også noe trekk for litt store squashbiter. Jeg ville kanskje heller hatt litt mer sopp og paprika.
Svanhild Sand var også enig med sine to lagvenninner.
– Jeg er ikke vegeterianer, men denne er faktisk min favoritt, innrømte høyrebacken.
Pizzabakeren har også en rekke andre velsmakende pizzaer på menyen, og nå har spillerne funnet sin favoritt.
Så har du lyst på noe annet enn julemat i Desember, vet du hva du kan bestille.
Pizzabakeren Ensjø er vår leverandør av pizza og bestilling kan gjøres på +47 979 43 000
Fakta om Pizzabakeren:
- Nordens største pizza take away kjede
- Startet i 2003
- 185 utsalg i Norge
- Forventet omsetning i år 1,3 milliarder kroner
- Bruker norske råvarer
Pizzabakeren Ensjø
- Åpnet 9.januar 2018
- Ligger i Gladengveien 24
- 2 faste og 10 medarbeidere på deltid
- Åpent 362 dager i året
- Tilbyr take-away