Den anvendelige forsvarsspilleren ble stemt frem av supporterne, mens Sherida Spitse ble spillernes spiller. 

– Denne prisen verdsetter jeg utrolig høyt, tusen takk, kunne den smilende backen fortelle på etterfesten til cupfinalen.

Der ble hun overrakt prisen «Årets damespiller» som supportere og følgere har stemt frem gjennom sosiale medier.

Det var styremedlem Runar Kvernen som overrakte prisen og i begrunnelsen stod det følgende:

«Årets damespiller er kanskje det mange vil kalle en joker. Ikke nødvendigvis den som stikker seg mest ut på banen eller i media. Selv om hun riktignok har vært ganske så synlig i det siste. Spilleren har ikke starta alle kampene, men har utover sesongen tatt steg og befestet sin posisjon. Rett og slett fordi hun gir alt. Vi snakker ikke blendende teknikk, målgivende pasninger eller kremmerhus i krysset. Vi snakker om en Lagspiller, med stor L. Laget først. I Vålerenga heter det at «du speller for flere enn bare deg sjæl». Slike spillere har vi flere av i Vålerenga, men supporternes spiller har dette i sitt DNA. Mine damer og herrer. Tina Dalgård!»

Spillernes spiller

På den samme etterfesten ble også «spillernes spiller» delt ut.

Av sine lagvenninner og støtteapparat var det Sherida Spitse som ble stemt frem og trakk det lengste strået, tett fulgt av Stine Ballisager Pedersen.

I begrunnelsen stod det:

«Spillernes spiller er en gjev pris. Den betyr at du har markert deg i garderoben og på banen. Det har i høyeste grad denne spilleren. Hun har en stamina, vinnerskalle og vilje som går langt utpå de fleste spillerne i norsk fotball – uavhengig kjønn. Det er ikke til å stikke under en stol at det kan gå en kule varmt – raseriutbrudd kommer. Men ser man på hvorfor, så er det fordi lysten til å vinne er så tilstedeværende at det overskygger alt annet. Mine damer og herrer, hun sa nei til Manchester United og Bayern Munchen for å være i Vålerenga: Sherida Spitse»