Keeperen forlater klubben til fordel for Piteå IF.

Tromsøværingen gleder seg til å ta fatt på nye muligheter.

– Det blir litt trist å forlate klubben, men samtidig blir det spennende å prøve noe nytt i Sverige og med Piteå som har ambisjoner om å hevde seg i toppen der, forteller sisteskansen som totalt står med 61 kamper for Vålerenga, fordelt på fire sesonger.

– Jeg må bare få rette en stor takk til Klanen og alle store og små supportere rundt Vålerenga. De er Norges desidert beste supportere og det kan bare ikke gjentas for ofte. Samtidig ønsker jeg klubben lykke til med den neste sesongen. Håper jentene klarer å bite fra seg i Champions League, avslutter Pettersen.

Vålerenga vil takke Guro for hennes innsats og engasjement både på og utenfor banen, og ønsker lykke til i ny klubb!

Denne saken handler omA-LAGET, ,