Viktig medisinsk samarbeidspartner på plass – på flere områder i klubben.

Hvert år må A-lagsspillere gjennom en årlig medisinsk sjekk for å bli klarert spilleklare i Toppserien. I tillegg dukker det opp ulike «vondter» og sykdommer gjennom året, som ikke kan behandles av staben på Valle.

De siste årene har spillerne frekventert på flere legesentere, men nå skal dette tas hånd om av Sterk Legevakt Øst som nylig har slått seg ned i splitter nye lokaler på Vinslottet ved Hasle, et lite frispark fra Vallefeltet.

– Først og fremst synes vi det både er viktig og givende å støtte oppom et av Norges beste damelag og en klubb i lokalmiljøet. Vi har leger og spesialister med et bredt kompetansefelt som vil gjøre sitt ytterste for å tilby spillerne og klubben de nødvendige tjeneste de har behov for, forteller daglig leder Kjetil Larsen ved Sterk Legevakt Øst.

Vinslottet på Hasle. Foto: Haslelinjen.no

Sportslig administrator i Vålerenga Fotball, Egil Ødegård, har vært i klubben i en årrekke og er glad for å se at «brikkene» rundt det medisinske opplegget nå begynner å falle på plass.

– Med Nordstrand Kiropraktorklinikk og nå Sterk Legevakt Øst på laget, er vi nå langt på vei mot å kunne tilby et særdeles godt medisinsk støtteapparatet for våre spillere, forteller Ødegård.

Skal følge opp talentlagene

Ved siden av å ta seg av legetjenester for A-laget, skal den nye samarbeidspartneren også dekke over behovet for en fysioterapeut for talent- og rekruttlaget på jentesiden to ganger i uka.

Den samme fysioterapeuten vil også kunne gjøre enkel konsultasjon rundt muskel og skjellet for klubbens øvrige spillere og medlemmer en gang i uka på feltet (tid og sted kommer vi tilbake til med på nyåret).

– Det svært gledelig at vi har fått på plass en aktør som både kan bistå med legetjenester rundt A-laget og samtidig drive skadeforebyggende arbeid for våre unge håpefulle jenter på feltet. Det viser seg dessverre at det forekommer en del skader hos jenter i tenårene og vi håper dette skal hjelpe oss til å begrense omfanget. Totalt sett er dette derfor en veldig viktig avtale for klubben og vi ønsker Sterk Legevakt Øst velkommen på laget, slår markedsansvarlig Jens August Dalsegg fast.

Fakta Sterk Legevakt Øst:

  • Adresse: Bøkkerveien 4, 0579 OSLO
  • Åpent 365 dager i året.
  • Spesialister innenfor allmenlege, barnelege, gynekolog, kardiolog, nevrolog og klinisk ernæringsfysiolog
  • Øvrige tjenester innenfor otsteopat, massør, ernæringsveiledning, trykkbølgebehandling, diagnostisk ultralyd, barseltrening, vektreduksjon og livsstilsendring, fysiologiske tester og rehabilitering
  • Tilbyr også bedriftshelsetjenester
  • Nettside: https://legevaktoest.no/ 
  • Tlf: 22 71 22 71
  • Epost: post@legevaktoest.no

STERK Legevakt ØST