Vålerenga Fotball er glade for å kunne meddele at de to nordlendingene er med videre i to nye år!

– Det er godt å ha på plass en ny kontrakt mot det som kommer til å bli en veldig spennende sesong for vår del. Jeg har blitt glad i Vålerenga og gleder meg til fortsettelsen, forteller midtbanespiller Victoria Ludvgisen.

Bodværingen passerte i år 51 kamper, hvilket gjør at Vålerenga er den klubben i Toppserien hun har flest kamper for. Fem mål har det også blitt siden hun kom fra Stabæk før 2018-sesongen.

En fornøyd sportssjef trekker frem Ludvigsens flerfoldige egenskaper.

– Victoria er en spiller som er vond å møte. Hun er fysisk sterk, god på hodet og kan bekle flere roller både fremover og bakover på banen. Nå blir hun også en av kontinuitetsbærerne våre og det er vi selvsagt godt fornøyde med, forteller sportssjef Eli Landsem.

På sitt femte år

Tina Dalgård Konradsen er storfornøyd med å gå inn i sin femte sesong i Vålerenga.

– Jeg har blitt veldig glad i klubben og med dens ambisjoner. Nå håper jeg vi fortsetter med den gode utviklingen fra i år og personlig tror jeg Vålerenga er den rette plassen å være for og kunne ta ytterligere steg som fotballspiller,  stråler Konradsen som snart er ferdig med sin lærerutdanning.

Backen står med 62 kamper for klubben og har tidligere spilt for Runar, Arna-Bjørnar og Sandviken før turen gikk til hovedstaden.

– På samme måte som Victoria, blir Tina en viktig kontiunitetsbærer for laget. Hun har tatt mange steg denne sesongen, kan spille overalt i forsvarsfireren og er en spiller som jobber knallhardt for laget. Hun er god en-mot-en defensivt og med den treningsinnsatsen hun legger ned vil hun fortsette sin gode utvikling, konstaterer en fornøyd Landsem.