I fjor scoret hun 16 mål for Røa i Toppserien. Nå håper angriperen på å gjenta bedriften for Vålerenga.

– Jeg synes klubbens satsing og planer for fremtiden er veldig spennende, og noe jeg har veldig lyst til å være med på. Med tanke på min egen utvikling føles dette også ut som et riktig steg for meg for å ta nye steg. Jeg gleder meg til en spennende sesong, forteller den blide 23-åringen fra Nittedal.

Spilleren med 22 A-landskamper og 2 mål for Norge ble i fjor nummer to på toppscorerlista i Toppserien med sine 16 mål for Røa. I tillegg har hun vært toppscorer for både Kolbotn og Stabæk og er en spiller som kan bekle flere posisjoner fremover på banen.

– Vi er stolte av å kunne signere en av fjorårets største profiler i Toppserien. Synne er en spiller vi har fulgt over lengre tid. Ikke bare fordi hun er målfarlig og rask, men fordi hun har et stort potensial, og ikke minst lyst til å utvikle seg som en topp internasjonal fotballspiller, kan sportssjef Eli Landsem berette.

Angrepsspilleren tildels draktnummer 17 og har signert en kontrakt ut 2020-sesongen.

FAKTA:

  • Navn: Synne Sofie Kinden Jensen
  • Født: 15/02/96
  • Tidligere klubber: Gjelleråsen, LSK-Kvinner, Linderud/Grei, Kolbotn, Wolfsburg, Stabæk, Røa
  • Landskamper/mål for Norge: 22/2
  • Kamper for yngres landslag: 71
  • Draktnummer: 17

 

 

Les også

Denne saken handler omA-LAGET, ,